Tony Cetinski očaran ponudom u Nassfeldu: Hrana, posluga i zabava su odlični!

Foto: Press Foto

SNJEŽNE radosti u Nassfeldu već godinama oduševljavaju goste iz cijelog svijeta, a jedan od obožavatelja ovog prekrasnog skijališta je i slavni hrvatski pjevač Tony Cetinski!

Tony Cetinski  je u Nassfeldu boravio u vrijeme tzv  "hrvatskog tjedna", a uz skijaške staze i dobru zezanciju, uživao je i u gastronomskoj ponudi koja ostavlja bez daha: " Odlična je hrana! Zabava, wellness i bazeni su nešto što nakon skijanja opušta i pohvalio bih ponudu Nassfelda. Boravio sam u nekoliko hotela do sad, ove godine sam Sonnenalpu, ali preporučio bi svima odlični Gartnerkofel u kojem osoblje govori 9 različitih jezika i svaki gost se osjeća kao doma!"



"Iako sam rođen na moru, obožavam skijanje i skijam od svoje 10 godine. Nevjerojatan je osjećaj koji imam kada stavim skije na noge i krenem niz stazu. Zašto volim skijanje ? Ne znam ni sam, volim skijati oduvijek. Naučio sam skijati mnoge svoje prijatelje, njihovu djecu i ponosan sam kako svi oni danas skijaju i uživaju jednako kao ja .", izjavio je također Tony te zatim dodao: "Nassfeldu se vraćam već nekoliko godina, pet zadnjih godina sam bar jednom na skijanju. Blizu je, 260 kilometara udaljen od Zagreba. Tu nalazim dovoljno mira i zabave za sebe i obitelj i prijatelje. Imaju odlične staze , preko 110 kilometara uređenih staza za vrhunsko skijanje. Za sve uzraste  i razine  skijaškog iskustva."



U prekrasnom Nassfeldu, novinari su dobili priliku isprobati i noćnu šetnju na krpljama, isprobati neke od inovativnih sprava za skijanje u New technology parku (NTC,) ili biti dio najduže utrke na svijetu koja j e 12.1. vožena u Nassfeldu , i koja je kao takva u Guinnessovoj knjizi rekorda.



Snijeg, sunce, vrhunski kulinarski specijaliteti i prvoklasna ponuda: upravo ovaj nevjerojatan spoj u Nassfeld mami brojne goste iz godine u godinu!

Pročitajte više