Trener Juventusa optimističan: Realu nedostaje ključni igrač - Luka Modrić

Foto: Screenshot; Youtube/Juventus

REAL MADRID u utorak stiže u Torino, a trener Juventusa Massimiliano Allegri optimistično je najavio okršaj s aktualnim prvacima Europe. Juventus je nakon 12 godina došao u polufinale Lige prvaka, a Allegri vjeruje kako njegova momčad može iznenaditi favorizirani Real.  

"U polufinalu Lige prvaka uvijek igrate pod pritiskom, ali morate vjerovati u sebe, u svoju snagu, ako želite otići korak dalje. Naravno, veliki je uspjeh i to što smo među četiri najbolje ekipe u Europi", rekao je Allegri.

"Trebamo odigrati dvije savršene utakmice. Real je vrhunska momčad koju vodi veliki stručnjak, Carlo Ancelotti. On je Realu donio iskustvo i osvojio je Decimu. Ove sezone ponovno je izborio polufinale Lige prvaka, a osim toga i dalje je u utrci za naslov prvaka Španjolske", nadodao je za Juventus TV, a prenosi Football Italia.

"Realu već nedostaje ključni igrač"

Trener Juvea otkrio je kojeg igrača Reala, osim Ronalda, ne bi volio vidjeti na terenu u utorak.

"Već im nedostaje, Luka Modrić", kratko je odgovorio Allegri, koji i sam zna da je Modrić ozlijeđen te da neće konkurirati za okršaj protiv Stare dame.

Allegri je otkrio kako će motivirati svoje igrače prije utakmice koja je na rasporedu u utorak od 20:45 sati.

"Reći ću im da su samo jedan korak udaljeni od nevjerojatnog uspjeha i da baš zato moraju biti mirni i opušteni, kako bi odigrali najbolje što znaju", zaključio je Allegri. 

Pročitajte više