Tudor: Odavno nisam ovo doživio na Poljudu

Foto: Hina; Index

IGOR TUDOR bio je presretan pobjedom svoje momčadi (3:0) nad Šahterom pred punim Poljudom koji je ispratio Splićane u još jedno doigravanje za europsku jesen.

"Izjavom da ćemo sigurno proći Šahter htio sam motivirati momke. Ovaj put pobijedila je nogometna pravda i mogu samo čestitati svojim igračima. Bila je to zaista lijepa predstava u kojoj su svi mogli uživati. Odavno ovo nisam doživio na Poljudu", rekao je Tudor.

"Ispostavilo se kako Šahter zaista nema igru, već samo prekide. Na sreću, napokon smo bili pravi u obrambenom bloku. Kale je unio sigurnost u našu obranu, a njegova parada značila je prolaz u play-off", dodao je.

"Jest, činjenica je da smo se povukli u finišu, ali to je nešto spontano, što se događa i najboljim ekipama svijeta. Problem je što smo trebali u drugom poluvremenu dati najmanje tri, četiri gola i puno ranije riješiti pitanje pobjednika", istaknuo je.

"Koga želimo u četvrtom pretkolu? Ne razmišljamo o tome. U ovoj fazi EL nismo bili jako dugo. Sada treba samo uživati. Vjerujem da najbolje prezentacije mojih igrača još nisu došle", za kraj će.

> Hrvatska prvi put ima četiri kluba u play-offu za Europa ligu!

> Brbić: Nadam se da je Šuker uživao

> Kazahstanci priznali: Navijači su pomogli Hajduku, atmosfera je kao na Celtic Parku

> Dokaz da se nogomet igra zbog gledatelja

> Hajduk prošao u play-off! Kazahstanci potopljeni na punom Poljudu

Pročitajte više