Tudor iskren: Malo je neobično vidjeti sudačke greške na štetu Dinama

Foto: HINA

TRENER Hajduka Igor Tudor sinoć je gostovao na RTL televiziji, gdje je analizirao proteklo kolo hrvatske nogometne lige. Posebno interesantan bio je komentar na poništen gol Alžirca Soudanija U Zadru, gdje su Modri upisali novi kiks odigravši tek 0:0.

Prisjetimo se, igrala se 62. minuta kada je Fernandes centrirao s lijeve strane, a Soudani u sredini primio je loptu i poslao je u mrežu. Pomoćni sudac podigao je zastavicu, a glavni Bruno Marić prihvatio sugestiju.

"Malo je neobično vidjeti u hrvatskoj ligi da Dinamovom igraču u toj situaciji sude zaleđe. Malo se šalim, ali svakako nije bilo zaleđe i očigledna je pogreška suca", rekao je Tudor.

Na poništeni gol reagirao je nakon susreta i strateg Modrih Branko Ivanković: "Koliko čujem od nekih izvora, gol koji smo postigli bio je sasvim regularan. Naravno da ne možemo biti zadovoljni ovim remijem".

Situacija je nedvojbeno raritetna. Možete li se vi sjetiti, kada je Dinamo oštećen u toj mjeri da je to utjecalo na konačni rezultat? Posljednji put Modri su se direktno žalili na suđenje prije dvije godine, odnosno u sezoni 2011./2012.

Pročitajte više