Ultimativno pojačanje: Dinamo dovodi stopera Celte Vigo?

Foto: Getty images

PREMA pisanju španjolskih medija, Dinamo je vrlo zainteresiran za stopera Celte Andersa Tuneza. Vrijednost 26-godišnjeg stopera iz Venezuele procjenjuje se na dva milijuna eura.

Problem je što nije Dinamo jedina zainteresirana strana, a kako otkriva predsjednik Celte, u klub su stigle još dvije ponude, jedna iz Bundeslige i jedna iz Rusije.

Međutim, spominje se kako je Maksimir najprivlačnija destinacija Tunezu, jer će Modri vrlo vjerojatno igrati skupine Lige prvaka, a u najgorem slučaju Europa lige, dok ruski i njemački klub ne igraju Europu.

U svakom slučaju sigurno je kako će Tunez napustiti Celtu. U klubu na njega ne računaju kao prvotimca, a iskusni se stoper želi dobrim igrama nametnuti izbornik Venezuele za Svjetsko prvenstvo u Brazilu sljedeće godine.

Inače, Tonez je karijeru započeo u Rosalia de Castro, odakle je kao 15-godišnjak stigao u Celtu. Od 2006. do 2009. godine igrao je za B momčad, upisavši 73 nastupa, da bi napokon od sezone 2009./2010. prešao u prvu momčad. U dresu Celte skupio je 59 nastupa uz tri gola.

Pročitajte više