Uznemirujući video: Rooney dva mjeseca out zbog krvavog starta!

IAKO je izgledalo da će Wayne Rooney zbog ozljede biti van terena oko mjesec dana, engleski mediji pišu da će taj period biti dulji.

Sun i Telegraph navode da bi strijelac 34 gola za United prošle sezone (u svim natjecanjima) mogao izbivati čak i do dva mjeseca, što bi značilo da će u tom periodu propustiti čak 14 utakmica.

Rooney se ozlijedio u 2. kolu Premiershipa protiv Fulhama kada mu je kopačkom s unutarnje strane noge u predjelu koljena nagazio suparnički napadač Hugo Rodallega i napravio mu gadnu posjekotinu, dugu oko 10 centimetara, .

Posjekotina je bila toliko duboka da je došla skroz do kosti i da je bilo potrebno deset šavova da se sanira napadačeva rana iz koje je odmah po Rodalleginom startu zastršujuće liptila krv.

Rooney će tako propustiti kvalifikacijske dvoboje za SP 2014. koje Engleska igra protiv Moldavije i Ukrajine, prve tri utakmice Lige prvaka, kao i velike premierligaške dvoboje protiv Liverpoola, Newcastlea i Chelseaja.

Pred Rooneyjem su teški dani. Načela ga je ozljeda, a zbog svađe je narušen njegov odnos s menadžerom Alexom Fergusonom.

Pročitajte više