VIDEO Pogledajte emotivan oproštaj Pjace od Dinama

Foto i video: Hina

MARKO PJACA napušta Dinamo! Iako još nema službene potvrde u kojem klubu će nastaviti karijeru, izvjesno je da će ofenzivac hrvatskom prvaka preseliti u Juventus te postati najskuplji Dinamovac u povijesti.

Pjaca se od Dinama i navijača oprostio emotivnom porukom u kojem im se zahvalio na svemu te navijače pozvao na sutrašnju utakmicu s Vardarom u Ligi prvaka.

"Sutra ću odigrati zadnju utakmicu za Dinamo, a nakon toga odlazim iz najdražeg kluba. Ovo je moj klub koji volim i za koji navijam otkad sam se rodio i zahvalan sam na svemu. Ime kluba u koji odlazim bit će poznato za par dana tako da vas molim za razumijevanje. Ono što je bitno i što želim naglasiti je veliko hvala Dinamu na svemu, bilo mi je prekrasno i ostvarenje sna igrati na Maksimiru i osvajati trofeje s najdražim klubom, ali došlo je vrijeme za rastanak. Imam pomiješane osjećaje, tužan sam jer odlazim iz svog kluba, ali sretan jer me čekaju novi izazovi u karijeri.

Još jednom bi pozvao sve navijače da dođu sutra na Maksimir, da nam pomognu da prođemo Vardar, a onda jednako nastave i u nastavku sezone gdje Dinamu želim puno sreće. Dinamo će u meni uvijek imati najvećeg navijača, želim im da obrane titule i uđu u Ligu prvaka."

Dinamo bi za Pjacu trebao dobiti između 20 i 25 milijuna eura, a on bi u talijanskom prvaku trebao zarađivati oko dva milijuna eura po sezoni.

Pročitajte više