Valderrama likuje: Jeste vidjeli da sam bio u pravu kada sam Jamesa okrunio svojim nasljednikom?

Screenshot: 

CARLOS "EL PIBE" VALDERRAMA, kolumbijska nogometna ikona, u ostatku svijeta poznata ne samo po umijeću, nego i dugoj kovrčavoj kosi, predvodio je kao kapetan zlatnu generaciju svoje zemlje na SP-ima 1990., '94 i '98.

Ali, kako je krenulo, prešišati će ga ona koji je od njega naslijedio desetku na žutom dresu, jer Kolumbija Jamesa Rodrigueza suvereno je preko Urugvaja izborila četvrtfinale SP-a, ono što Valderrami, Higuiti, Rinconu, Asprilli nije uspjelo.

Valderrama nema ništa protiv toga, dapače, već godinama upozorava Kolumbiju da je novi Pibe upravo Rodriguez, zvijezda i vođa kakvu reprezentacija čeka desetljeće i pol, a njegov nasljednik dokazuje kako je to odnos pun poštovanja, jer uvijek ističe da mu Valderrama idol.

"Toliki ljudi su me proteklih godina pitali tko je novi "El Pibe" i stalno sam im svima govorio da je to James Rodriguez i sada su to vidjeli oni, ali i cijeli svijet. Upozoravam vas još nešto: On će sljedećih deset godina biti jedna od najvećih svjetskih zvijezda nogometa!"

 

Pročitajte više