Van Gaal nakon Evertona: De Gea je bio naš spasitelj

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAPOKON je u posrnulom Unitedu krenulo. Spojili su dvije vezane pobjede, a današnja protiv Evertona od 2:1, bila je sve samo ne rutinska.
 
Štoviše, Everton se pokazao kao žilav i jak protivnik, koji je Crvene vragove imao u šaci. Međutim, spasitelj Louisa van Gaala ovaj put bio je senzacionalni vratar David de Gea.
 
U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena je obranio penal Leightonu Bainesu, a ono što je branio u posljednjim trenucima dvoboja, kad je United opasno visio, bilo je nevjerojatno.
 
''Koja je obrana bila najvažnija? Možda penal, ali svaka je obrana važna. Najbitnije da smo dobili i da je momčad igrala dobro'', nakon utakmice je rekao mladi vratar.
 
Van Gaalu je sigurno laknulo. Dvije pobijede u nizu sigurno će smanjiti silinu kritika, no i on je svjestan da je ova pobjeda izborena uz puno muka.
 
Ponovo smo se doveli u situaciju da strepimo do samog kraja. Everton je bio odličan, ali De Gea je danas bio fantastičan. Nije mu bilo nimalo lako, imao je puno igrača ispred sebe, i zaista mu čestitam na današnjoj predstavi'', rekao je Van Gaal te se osvrnuo i na gol Falcaa.
 
''Falcao se previše forsirao prošli tjedan protiv West Hama. Želio je taj gol po svaku cijenu. Rekao sam mu da bude zadovoljan svojim igrama, a da će golovi doći. Očekujem nakon pauze još boljeg Falcaa''.
 

Pročitajte više