Vešović ponovno na Kantridi: Potpisao za Speziju pa posuđen Rijeci

Foto: NK Rijeka

MARKO VEŠOVIĆ ponovno stiže u Rijeku, čiji je dres nosio u prošloj sezoni, na koncu koje se vratio s posudbe u Torino. Sad je raskinuo ugovor s tim klubom i potpisao trogodišnji sa Spezijom, a odmah potom je proslijeđen na Kantridu na posudbu do kraja ove sezone.
 
Novi je to primjer uske suradnje ovih klubova, koje povezuju isti vlasnici, a po sličnom sistemu je na Kantridi završio i Stefan Ristovski, drugi pretendent na istu poziciju u Kekovoj momčadi.
 
Vešović je, inače, u prošloj sezoni za Rijeku odigrao 27 utakmica i ostavio dobar dojam. Zabio je i dva pogotka, od čega je posebno ostao u sjećanju onaj za slavlje na Poljudu u travnju ove godine.
 
"Novi stadion i kamp dali su mi novu energiju"
 
"Novi početak ali i novo veliko zadovoljstvo za mene. Kada sam vidio novi stadion i cijeli kamp dobio sam jednu novu energiju i veliki motiv da pokažem kako je Rijeka u meni dobila odličnog igrača. Većinu igrača poznajem i jedva čekam krenuti u treninge", rekao je po povratku na Kantridu 24-godišnji Crnogorac
 
"Marko je igrač koji se već potvrdio u Rijeci i kojem neće biti potrebna faza prilagodbe na klub. Mi smo htjeli i ranije da on ostane u Rijeci, no morali smo sačekati kako će tržište reagirati. Iskoristili smo trenutak nakon što je Marko raskinuo ugovor s Torinom i jako smo zadovoljni što smo postigli dogovor oko njegovog dolaska. Takav igrač nam je potreban", komentirao je Vešovićev dolazak zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.
 

Pročitajte više