Video - Ljubav koja nema kraja: Medvjedi s vjernom publikom otklizali zadnji ples sezone

DA SU navijači najveća snaga Medveščaka još smo se jednom uvjerili na druženju hokejaša i članova stručnog stožera s fanovima i prijateljima kluba. I pola sata prije službenog početka (ponedjeljak, 19:15h) na ledu su bile stotine navijača svih generacija koji su se došli oprostiti sa svojim ljubimcima.

Ne zadugo - za pola godine će nova sezona EBEL-a, koju hokejaši, iako iscrpljeni, već sad s nestrpljenjem čekaju. Baš kao i stotine klinaca koji su u pratnji roditelja stigli pozdraviti svoje idole. Jednima je najdraži Zanoški "jer se najbolje tuče", drugima Trukhno "jer daje puno golova", ali svi se slažu u jednom: "Jedva čekamo novu sezonu, kada ćemo opet biti na tribinama."

"Nismo zaslužili ispasti u polufinalu"

A trebala bi u brlogu biti i većina Medvjeda. Dario Kostović sigurno hoće: "Prošlo ljeto sam potpisao na dvije godine, tako da sigurno ostajem. Iza mene je prekrasna godina dana, ovi navijači su se pobrinuli da se osjećamo sjajno, a i sezona je bila odlična", priznat će Medveščakov Splićanin, kojem, kao i ostalim suigračima, smeta "samo" jedna stvar:

"Šteta samo zbog ovih utakmica s KAC-om, sigurno smo mogli više od toga napraviti. Nismo zaslužili ispasti u polufinalu, ali nadam se da smo iz ovog nešto naučili. Jako mi je žao zbog toga, ali dogodine imamo novi cilj", rekao je Kostović.

Prije nego su i mlado i staro krenuli u akciju, tražeći autogram ili fotografiju s nekim od hokejaša, Medveščakova Udruga navijača Sektor B dodijelila je nekoliko priznanja. Najboljim igračem Medvjeda proglašen je Frank Banham, nagradu za najsrčanijeg dobio je Tom Zanoški, dok je najveća nada Ivan Šijan.

Slično kao i s najmlađima, htjeli smo o fenomenu Medveščaka popričati i s najgorljivijim fanovima. Međutim, odbili su nas uz objašnjenje "pljuvali ste po našem dućanu". Nisu valjda mislili na ovo?

Za razliku od likova iz Sektora B, Tom Zanoški bio je dobro raspoložen - sjajni brzanac koji je često bio na piku sudaca sasvim zasluženo je dobio nagradu za najborbenijeg: "Drago mi je bilo primiti ovo priznanje, posebno mi je stalo do njega jer dolazi od ovih naših predivnih navijača, koji su nas čitavu sezonu tako zdušno bodrili."

Što su nam još rekli Medvjedi, i kako su se zabavljali s navijačima u Ledenoj, pogledajte u videu.

Pročitajte više