Video: Vraća se Remy Bonjasky - Leteći gospodin kojeg je prebio Cro Cop

JEDAN od najboljih svjetskih kickboksača svih vremena i bivši trostruki K-1 WGP pobjednik, Remy Bonjasky, bi se prema pisanju LiverKicka trebao vratiti u profesionalne ringove tijekom 2012.

"Leteći gospodin" već nekoliko godina muku muči sa svojim bolesnim okom zbog kojeg je i otišao u, sada se pokazuje, privremenu mirovinu.

Prema pisanju istog izvora, Bonjaskom je ponuđen dvoboj protiv Daniela Ghite, no on ga je odbio jer bi mu to bio prevelik izazov nakon toliko dugačke stanke.

S obzirom na oživljavanje K-1 promocije, koje je najavljeno također u 2012., jasno je da bi Nizozemca mogli vidjeti kako nastupa upravo pod tim uglednim brandom.


Navodno bi prvi K-1 turnir mogli vidjeti 27. svibnja negdje na europskom kontinentu, a budžet na tradicionalnoj završnici K-1 Grand Prixa na kraju godine, trebao bi biti oko milijun dolara.

Inače, u fantastičnoj karijeri Bonjasky je upisao 75 pobjeda (40 nokautom) i 14 poraza.

Filipović ga prije 10 godina nokautirao u drugoj rundi

Remy Bonjasky borio se protiv Cro Copa u ljeto 2002. godine, a borbu koja je od početka krenula u jednom smjeru okončao je sudac, nakon je što Filipović propisno istukao nizozemskog majstora.

Pročitajte više