Vlašić spremna za izazove u Oslu: Konkurenciju još uvijek ne doživljavam

Foto: Guliver Images/Getty Images

BLANKA VLAŠIĆ spremna je za nastup na šestom ovogodišnjem izdanju Dijamantne lige. Najbolju hrvatsku visašicu očekuje opasna konkurencija u Oslu, ruski dvojac Čičerova i Šolina te Španjolka Beitia Ruth, prošlogodišnja prvakinja Europe.

"Moj cilj jest odskakati najbolje što mogu u datim okolnostima. Kakve će one biti, kakva ću ja biti, ne znam. NY i Rim su mi unijeli određenu dozu sigurnosti, pa se puno lakše osjećam uoči trećeg nastupa. Iskreno, konkurenciju još uvijek ne doživljavam, najvažnije mi je ponovno steći osjećaj za tehniku na većim visinama, izbalansirati finese koje ne mogu uvježbati na treningu. Naravno, sada puno brže učim jer se zapravo samo prisjećam, ali svejedno osjećam da još uvijek treba vremena. Zato si ga dajem i uživam što sam opet dio šušura", rekla je Vlašić za svoju službenu internetsku stranicu.

"Mnogo je lijepih uspomena iz Osla. Lijep stadion, odlična podloga, ugodna atmosfera, nekoliko pobjeda ostavljaju pozitivan pečat u mom sjećanju. Inače volim nastupati u Skandinaviji, publika me uvijek srdačno dočeka", za kraj je poručila.

Pročitajte više