Vujović vratio Zagreb u rukometnu elitu: "Rekli smo da nećemo slaviti, ali..."

Foto: PPD Zagreb

ZAGREB je prvi put nakon 2012. godine izborio plasman u četvrtfinale Lige prvaka. Mlada momčad Veselina Vujovića u Danskoj protiv Koldinga sačuvala je prednost iz prve utakmice i prošla dalje s ukupnih 43:40. 
 
"Čestitam igračima, koji su od prve do zadnje minute igrali čvrsto, jako, nisu niti na trenutak posustali pred čvrstim i jakim Koldingom. Mislim da smo kontrolirali utakmicu kroz cijelih 60 minuta, bilo smo jako koncentrirani. Izuzetno sam zadovoljan i radostan da je poslije jedne pauze Zagreb ponovno među osam najboljih ekipa u Europi,", rekao je za HTV nakon utakmice trener Zagreba Veselin Vujović i izdvojio dvojicu rukometaša.
 
"Naša snaga pokazala se jer Ivić, koji je bio sjajan u prvom meču, a danas je umjesto njega Stevanović odradio lavovski dio posla, Obranović se u prvom meču nije vidio, a danas je odigrao sjajno. Ukupno gledajući, to je naša snaga."
 
Stepančić: Niti jedan poraz nije sladak, ali ovaj ipak ima neke slatkoće u sebi
 
Luka Stepančić Dancima je u uzvratu zabio tri gola, te je bio treći strijelac momčadi iza Sandra Obranovića i Zlatka Horvata...
 
"Rekao je trener da niti jedan poraz ne može biti sladak, ali ovaj ima, ipak, neke slatkoće u sebi. Rekli smo da nećemo slaviti, ali emocije su nas uzele, vidjelo se koliko nam je to značilo, nakon dvije godine u kojima nismo prolazili skupinu odmah proći u četvrtfinale. To je ogromna stvar za ovako mladu ekipu, mislim da smo svi u jednoj sezoni sazreli za dvije godine. Sad čekamo ždrijeb četvrtfinala", rekao je Stepančić.
 
Zagreb će u utorak na ždrijebu u Beču saznati suparnika u četvrtfinalu.
 

Pročitajte više