Vukojević uoči Astre: Hendikep je što nismo igrali protiv Hajduka

Foto: Hina

DINAMO sutra na gostovanju protiv Astre igra pretposljednju europsku utakmicu ove godine. U 5. kolu Europske lige Modri još imaju teoretske šanse za prolaz u drugi krug ovog natjecanja.

Iskusni veznjak Dinama Ognjen Vukojević prije puta u Rumunjsku poručio je da još nije sve izgubljeno te da su on i njegovi suigrači svjesni što ih očekuje.

"Znamo da nam je to ključna utakmica koju moramo pobjediti da ostanemo u igri za ostanak u Europi. Očekuje nas teška utakmica, Astra igra dobro na domaćem terenu i Dinamo za pobjedu mora odigrati jednu hrabru utakmicu, a mislim da ova ekipa ima za to snage", smatra Vukojević.

Dinamo je zbog reprezentativne stanke i neodigranog derbija s Hajdukom bez utakmice već dva tjedna.

"Sigurno da je to odeđeni hendikep, ali jako smo dobro trenirali u ovoj stanci, iskoristili smo je na jedan dobar način i na nama je da to sad pokažemo na terenu", poručio je Ogi.

Vukojević se osvrnuo na subotu i sva događanja oko utakmice koja nije odigrala: "Sve nas je to pogodilo", poručio je Vukojević i dodao:

"Mislim da smo mi nogometaši i sportaši najviše izgubili u tome svemu. Volimo nogomet, volimo ga igrati i sigurno je to hendikep što nismo igrali protiv Hajduka", zaključio je Vukojević.
 

Pročitajte više