Vuković: Cijelu karijeru bih ostao u Hajduku

Foto: Jakov Prkić / Cropix

IVAN VUKOVIĆ po mnogima je najbolji igrač splitskog Hajduka. Tome u prilog govore i vanserijske brojke, od deset ovosezonskih golova i isto toliko asistencija.

"Ove sezone stvarno igram dobro, ali meni se stvarno nigdje ne žuri. Što se mene tiče, igrao bih cijeli život u Hajduku, ako bi osvajali trofeje sigurno bi mi najljepše bilo kada bih ostao ovdje. Ali pustimo to, sada treba razmišljati o drugom mjestu i osvajanju kupa, a nakon toga možemo o svemu ostalom", rekao je Crnogorac.

Osvrnuo se na subotnju pobjedu protiv Cibalije...

"Bili smo mnogo bolji, imali smo mnogo šansi, samo ja dvije stopostotne. Mislim da smo zaslužili pobjedu. Što se tiče Belupa, vjerujem u pobjedu. Dobili smo Farmaceute sva tri puta ove sezone. Znamo kako trebamo odigrati, moramo obradovati našu publiku koja će sigurno doći u velikom broju", istaknuo je.

Mikrofon je potom dobio i kapetan Hajduka Mario Maloča, koji se već dugo vremena muči s ozljedom.

"Osjećam se stvarno dobro, imao sam problema s ložom, ali najbitnije je da je ova utakmica protiv Cibalije prošla u redu. Mislim da ću do kraja biti spreman i da je ozljeda stvar prošlosti - zaključio je kapetan Hajduka.

Najavio je ozbiljan pristup utakmici sa Belupom...

"Oni sigurno neće čekati, moraju dati dva gola ako misle nešto napraviti, ali i nama odgovara da se ne brane. Mi smo pokazali da odlično igramo obranu tijekom cijele sezone, druga smo ekipa koja je primila najmanje golova i vjerujem da ćemo proći u finale", rekao je.

"Svi već govore da smo prošli, ali čuda se događaju, a prednost se može izgubiti, zato moramo maksimalno ozbiljno pristupiti utakmici", za kraj će.
-

Pročitajte više