Vulić: Splitu više nisam imao što pružiti, jedino mi je žao što Hajduk nema predsjednika poput Žužula

Foto: Damir Krajac / Cropix

ZORAN VULIĆ otkrio je razloge odlaska sa klupe RNK Split.

"Poslije utakmice s Dinamom procijenio sam da u ovom trenutku Splitu ne mogu pružiti više. Razišli smo se, ali iza mene je osam radnih mjeseci i držim da smo napravili dobre stvari. Bio sam spreman voditi momčad do kraja prvenstva, ali nakon što sam odluku o odlasku priopćio momčadi i ljudima iz kluba, uprava je odlučila da je bolje da odem odmah", rekao je za DN.

"Imao sam dobre uvjete, odličnog predsjednika te se njemu i njegovoj obitelji još jednom zahvaljujem na ukazanom povjerenju, podršci i suradnji. Zahvalio bih se svim ljudima koji su bili uz momčad, od oružara, čistačica, do svog pomoćnog osoblja. Slaven Žužul je najbolji predsjednik s kojim sam ikad radio. Počeli smo prijateljski i rastali se prijateljski. Volio bih kad bi u Hajduku bio ovakav predsjednik", dodao je.

"Ispričavam se navijačima Splita zbog poraza od Hrvaca, ali što se mene tiče volio bih da smo izgubili od već od Orkana jer jedan klub ovakvog renomea ne smije igrati županijski kup. Splitu i mojem nasljedniku, tko god on bio, želim sreću u borbi za Europu i u narednim sezonama, a ja ću se ovo ljeto baviti turizmom i najmom apartmana u Radunici", za kraj će.
 

Pročitajte više