Weidman nakon obranjenog naslova: Mislio sam da ću se usrati usred kaveza

Foto: Fightsite

CHRIS WEIDMAN obranio je naslov UFC prvaka u srednjoj kategoriji protiv Vitora Belforta, ali Belfort nije bio jedini s kim odnosno s čim se morao boriti na UFC-u 187.

> Spektakularni UFC 187: Weidman lako obranio titulu, Cormier naslijedio Jonesov pojas, Arlovski ponovno sjajan

Weidman je nakon meča izjavio da ga je uoči borbe toliko stisnulo da je pomislio kako će postati prvi borac koji će morati odugovlačiti s izlaskom i tražiti malu odgodu kako bi mogao otići na zahod.

"Bit ću iskren. To je bilo prvi put da sam morao ići na zahod prije borbe. Nisam mogao vjerovati da se to može dogoditi. Pomislio sam da ću se usrati usred kaveza. Bio sam koncentriran sve do trenutka kad je krenula glazba za Vitorov izlazak. Nisam znao što da radim. Da odem na toalet ili da stisnem? Nisam znao što će se dogoditi. To mi se stalno vrtilo po glavi dok sam izlazio prema kavezu. Mislio sam da ću biti prvi koji će tražiti odgodu meča jer moram na zahod. Nisam nikome ništa želio govoriti jer kad kažete onda stvari postanu još gore. Kad smo bilo spremni za izlazak dao sam Rayu zastavu iako je obično ja držim. Dao sam mu je kako bi se koncentrirao da se ne poserem. To stvarno nije bilo normalno.", izjavio je Chris Weidman.

Meč je završio tijekom prve runde, a da je doživio poraz i za to tražio razlog u odlasku na zahod bila bi to vjerojatno najusranija isprika u povijesti.

Pročitajte više