Werdum: Overeem je non stop na svojim "posebnim sokovima"

Foto: Fightsite

MMA scena polako započinje svoju raspodjelu oko povratka Alistaira Overeema u oktogon. Dok se neki njegovi kolege tome vesele, postoje također i oni koji ga ne vole previše, a među potonje spada i Fabricio Werdum koji će otvoreno navijati za Antonia "Bigfoot" Silvu.

"Bigfoot je moj prijatelj i volio bih da pobijedi. Očekujem da baci Overeema u parter. On ima dobru stojku, ali čini mi se da se partera ipak boji. Potpuno sam uvjeren da će Bigfoot slaviti", smatra Werdum.

Na strani Brazilca bit će također i ako se Alistair uskoro nađe u kavezu s Juniorom dos Santosom. "Tu bih rekao da će Dos Santos svojim udarcima srediti Overeema. Junior je dobar boksač, iznimno pametan i samouvjeren borac koji ima veliko srce, za razliku od Overeema koji je kukavica."

Prije šest godina Werdum i Overeem su se borili, a Fabricio je uvjeren da je Alistair i tada bio dopingiran. "Potpuno sam siguran u to, on je uvijek na nekim svojim "posebnim sokovima". U Americi je ipak veća kontrola, dok se u Japanu da doping testovima nikad ništa nije pronalazilo."

Pročitajte više