White: GSP je definitivno odbio meč protiv Andersona!

Foto: Fightsite

GEORGES ST.-PIERRE proteklih je mjeseci vjerojatno malo razočarao MMA fanove svojim upornim izbjegavanjem direktnog odgovora na pitanje je li zainteresiran za super borbu protiv Andersona Silve.

To je meč kojem se svi raduju, nema ni sumnje kako bi borci odlično zaradili, ali prema svemu sudeći to se ipak neće dogoditi zbog GSP-ove odluke da ne želi ući u oktogon s brazilskim borcem.

"Georges uopće ne želi ni razmišljati o mogućnosti borbe protiv Andersona Silve. On je potpuno uvjeren da će ovog vikenda pobijediti Chris Weidman. Nema više nikakve sumnje da GSP ne želi tu borbu. To je sada činjenica", rekao je Dana White, predsjednik UFC-a.

Za komentar su novinari upitali i Andersona koji se očito pomirio s takvom GSP-ovom odlukom.

"St-Pierre je imao priliku već više puta reći da se želi boriti protiv mene i to nikad nije napravio", rekao je još prije nekoliko dana UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji.

"Teško bi bilo prodati Andersonu revanš protiv Belforta"

Anderson Silva već je danima neizostavna tema brojnih MMA medija. Ogroman broj vijesti o sjajnom brazilskom MMA borcu ipak i dalje nastavlja rasti, a za to se, između ostalih, pobrinuo i njegov sunarodnjak Vitor Belfort.

UFC-ov borac u srednjoj kategoriji nakon poraza u poluteškoj kategoriji od Jona Jonesa vratio se svojoj kategoriji te je ubilježio dvije atraktivne pobjede. Slavio je u borbama protiv Michaela Bispinga i Lukea Rockholda te smatra kako mu je to dovoljno da dobije novu priliku ući u oktogon s Andersonom.

No, čini se da je takav rasplet situacije malo vjerojatan, barem sudeći prema izjavama Dane Whitea koji smatra da ta borba ne zanima previše ni samog Andersona.

"Teško je razgovarati o revanšu Vitora i borca koji ga je totalno uništio u prvoj rundi. Radilo se o jednom od najboljih nokauta svih vremena. Anderson ima pravo kad kaže da ga je posramio, Vitor u toj borbi nije ni izgledao poput pravog borca. On sad traži nove borbe kojima bi se popeo još više. Ne kažem da je potpuno nemoguće da Vitor dobije novu priliku protiv Andersona, ali mislim da bi bilo jako teško nagovoriti ga da ponovno uđe u kavez s njime", reako je čelnik UFC-a.

Pročitajte više