Za razliku od nogometnog, košarkaški Bilbao večeras se oprašta od Europe

INDEX i BetPlace.net svaki dan vam donose analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Nakon što je Cska 2 puta razbio Bilbao, na domaćem terenu je Bilbao pokazao zube u prošloj utakmici i odnio zasluženo uvjerljivu pobjedu te produžio seriju. Šutirali su fantastično i za dva i za tri, imali puno manje izgubljenih lopti, čak su i nadskakali Cska. Nevjerojatno zvuči podatak da je Cska u svakoj četvrtini primio preko 20 poena. Praktički tko god je ušao u igru za Bilbao je dao odličan doprinos pobjedi. Treba istaknuti Vasiliadisa sa 20 poena i Banića sa 18 poena. S druge strane, Krstić je imao 100% šut 9-9 za 22 poena, ali to nije bilo ni blizu dosta. Bila je to daleko najlošija obrambena predstava Cska u cijeloj sezoni. Teodosić je bio posebno loš. No, kad imate ekipu u kojoj vam klupu čini petorka Gordon-Shved-D.Lavrinović-Vorontsevich-Kaun onda je jasno da ste apsolutni favoriti u svakoj utakmici i da se od vas očekuju samo pobjede. Loš dan je uvijek moguć, ali više loših dana malo teže.

Kad se pogleda cijela slika utakmice, Bilbao je jednostavno iznenadio cijelu europu, ali ponoviti onakvu utakmicu je jednostavno nemoguće. Svaki aspekt su jednostavno odradili savršeno, a Cska će se itekako konsolidirati obrambeno. Hendikep na utakmicu je otvoren sa -6,5 no u brzom roku je to odletilo do -8,0/-9,0 , lokalci su se okuražili pa su ponudili u bonus tipu 1.45 na Cska. Total je otvoren na 159, u međuvremenu je palo do 156, tendencija je i daljnjeg blagog pada jer se ne očekuju ni blizu onakvi postoci kao u prošloj utakmici.

BetPlace.net preporučuje:
Cska bi morao večeras završiti seriju, sa visokim hendikepom se ne planiramo kockati jer je Bilbao pokazao da su nepredvidljiva i luda ekipa, ali lokalci su odlučili staviti utakmicu u bonus tip i 1.45 na pobjedu Cska je itekako prihvatljivo i odlično za dubl.

Pročitajte više