Zadrani: Igor Štimac bi nam bio najljepši novogodišnji dar!

Foto: Hina 

IGOR ŠTIMAC blizu je preuzimanja klupe prve momčadi NK Zadar. Indexu je direktor kluba Josip Bajlo potvrdio kako je bivši hrvatski izbornik danas bio na razgovorima u klubu.

"Naša najveća želja je Igor Štimac", potvrdio je Bajlo favorita za nasljednika Ćire Blaževića na klupi posljednje momčadi HNL-a.

Ranije je Zadarski list objavio kako će Štimac povesti Zadrane na zimske pripreme, no dogovor još nije postignut.

Bajlo: Igor je prijatelj kluba, njegov dolazak bio bi pravi novogodišnji dar

"Igor je bio u klubu. On je pravi prijatelj kluba, voli NK Zadar, i Zadar voli njega. Nije bio tu prvi put, Igor često dolazi, dolazio je na utakmice i na treninge Ćire Blaževića. Bio je i danas i puno smo razgovarali, ali nikakvu odluku nismo donijeli", rekao nam je Bajlo.

Štimac bi trebao biti čvrsta ruka u klubu njegovog pritvorenog prijatelja Rene Sinovčića, čije je mjesto na čelu Nadzornog odbora kluba preuzeo Mladen Anić.

"Igor je naš izuzetno dobar prijatelj. On je naša najveća želja, bio bi to pravi novogodišnji dar. Ali bilo i ima još kandidata pored njega", dodaje direktor Zadra kojeg ljute izjave Ćire Blaževića koji je na odlasku javno rekao kako na Stanovima više kluba gotovo da i nema nakon uhićenja Rene Sinovčića.

"Ljuti me to, ali danas smo pokazali da nije tako. Imali smo Nadzorni odbor, odradili dio koji smo trebali, prihvatili smo ostavke Sinovčića i Zebića".

Ćiro: Vjerujem u Štimca

"Sretan sam iz više razloga što me Štimac nasljeđuje. Vjerujem u njega i u njegove kvalitete koje će u Zadru sigurno realizirati. Nemam nikakav savjet za njega osim da me ova vijest jako razveselila", prokomentirao je za Index ovu vijest dojučerašnji trener Zadra Miroslav Blažević.

> Ćiro: Ne vraćam se u Zadar, tamo više nema nikoga

Pročitajte više