Zagrebaši razmontirani: Vardar i Meškov u finalu SEHA lige!

Foto: HINA

POBJEDOM nad Zagrebom s 30:22, makedonski Vardar plasirao se u finale završnog turnira SEHA Gazprom.

"Vrlo smo zadovoljni ovom pobjedom. Odigrali smo jednu odličnu utakmicu, posebice u obrani", rekao je nakon utakmice trener Vardara, Raul Gonzales.

"Znali smo da Zagreb ima mnogo potencijala i mnogo igrača koji kucaju na vrata reprezentacije. To je mlada ekipa koja ima dosta oscilacija, naše iskustvo ipak je bilo presudno", dodao je najbolji igrač Vardara Igor Karačić strijelac osam golova.

Zagrepčani nisu bili pretjerano razočarani, svjestan kako su Makedonci bili apsolutni bolji suparnik...

"Zaslužena pobjeda Vardara. Mislim da je sve bilo rješeno u prvih 20 minuta. Razočaran sam jer smo loše odigrali i upisali veliki broj grešaka, rekao je strateg Zagreba, Boris Dvoršek.

"Dugo smo se pripremali za ovu utakmicu jer smo znali šta nas čeka, ali danas nismo igrali dobro. Kad gubite protiv Vardara tijekom cijele utakmice, to je jako teško stići", dodao je najefikasniji hrvatski rukometaš Mario Vuglač.

Pešić sjajnom obranom sedmerca donio Meškov Brestu finale

Uzbudljivo je bilo u drugom polufinalu SEHA lige. U regularnom dijelu susret je završio rezultatom 26:26, nakon čega su se izvodili sedmerci. Zahvaljujući sjajnoj obrani Pešića, pobjeda i plasman u finale pripala je Meškovu iz Bresta.

Pročitajte više