Zahovič: Dinamo u Mariboru nema šanse

NAKON minimalnog poraza na Maksimiru, sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič bio je vrlo zadovoljan. Smatra da Dinamo u uzvratnoj utakmici nema šanse.

"Svjestan sam da slovenski nogomet u Hrvatskoj nije cijenjen, da nitko ovdje ne zna nijednog slovenskog reprezentativca, a kamoli igrača Maribora, međutim mislim da smo večerašnjom partijom mnoge uvjerili da igramo odličan nogomet", rekao je Zahovič.

"Utakmica na Maksimiru mogla je realno otići na obje strane. Imali smo nekoliko odličnih prilika za pobjedu, ali Dinamo je bio spretniji i sretniji te je na kraju uspio slaviti", dodao je.

Najavio je kako Modre u Ljudskom vrtu čeka pravi pakao...

"Prednost je sada na našoj strani, a Dinamo u Mariboru čeka pravi pakao. Ovdje smo odigrali taktički savršeno, nažalost zbog nekih sitnih detalja izgubili susret, međutim u Ljudskom vrtu ćemo biti još kvalitetniji i poletniji", istaknuo je sportski direktor slovenske momčadi.

"Ne bojte se, imamo mi recept kako se suprotstaviti i pobijediti Dinamo. Modri stvarno ne znaju što ih očekuje u uzvratu, u toj užarenoj atmosferi nema šanse da ne ostvarimo plasman u Ligi prvaka", dodao je za kraj.

Pročitajte više