Zašto je Özil otišao iz Reala? Ancelottijeva verzija: Pobjegao je zbog jake konkurencije!

Foto: Guliver Images/Getty Images

TRENER Reala Carlo Ancelotti prokomentirao je transfer Mesuta Özila u Arsenal, ali i prepucavanja do kojih je došlo na relaciji obitelj Özil - vodstvo Reala.

Podsjećamo, predsjednik "kraljevskog" kluba Florentino Perez optužio je Mesuta Özila da je neprofesionalan i opsjednut ženama te da je to razlog zašto je otišao iz Reala. Özil je to odmah sa zgražanjem demantirao, a u priču se upleo njegov otac Mustafa, koji je izjavio kako je Perez "nečastan čovjek". Potom je reagirao i sportski direktor Reala, legendarni Zinedine Zidane, koji smatra kako je Özil pobjegao iz Reala jer se nije htio boriti za poziciju u prvoj ekipi.

Sada je na red došao Ancelotti koji je rekao:

"Imam i ja nešto za reći po tom pitanju. Kaže da nismo vjerovali u njega, a igrao je u dvije od tri utakmice. On je očito procijenio da će ovdje imati jaku konkurenciju i zato je otišao", rekao je Ancelotti.

"Budući da imamo puno kvalitetnih igrača na njegovoj poziciji, procijenili smo da nećemo imati problema s njegovim odlaskom. Klub je primio dobru ponudu i svi su sretni", za kraj će Ancelotti.

 

Pročitajte više