Želiš gledati borbu Cro Copa i Bonjaskog? Index te vodi na borilački spektakl u Areni!

Foto: Index / Fight Site

EVENT Gloryja u zagrebačkoj Areni bit će prava poslastica, a kroz ring će u jednoj večeri proći čak 28 odličnih boraca. S posebnim nestrpljenjem se iščekuje borba večeri, Mirko Filipović protiv Remyja Bonjaskog. Dio ove priče možeš biti i ti!

Na Facebook stranici Index Sporta priredili smo iznenađenje našim posjetiteljima. Naime, dijelimo 2x2 ulaznice za borilački spektakl u Areni! Lajkate nas na Facebooku, pronađite upute i iznenadite sebe i dragu osobu s ulaznicama.

 

Najbolja svjetska kickboxing organizacija objavila je službeni redoslijed mečeva za event koji je na rasporedu u subote. Vrata Arene se otvaraju već u 17 h, a prve uvodne borbe startaju u 18.15 h. Superfight series mečevi počinju u 19.30 h, a glavne borbe večeri kreću u 22 h, što znači da nas čeka više od šest sati akcije u ringu!

"Nekad nakon borbe poželiš da je gotovo, kažem to je kraj i sl., ali kada ti se glava ohladi shvatiš da to voliš. Ima puno lijepih trenutaka, no i onih teških, kao što su pripreme, sparinzi, pa onda dođu ozlijede, koje ti nerijetko promijene planove, no to je takav posao, takva igra i ja to volim", rekao je Mirko uoči borbe koja bi mu mogla donijeti još primamljivih ponuda u karijeri.

 

Dobitnici ulaznica za vaganje:

1. Tomislav Koren
2. Aleksandar Anokić

 

 

SLUŽBENI PROGRAM: 

Pročitajte više