Zidane poludio na predsjednika Reala zbog mladog igrača

Foto: Getty Images / Guliver Image

PREDSJEDNIK Real Madrida Florentino Perez i trener Zinedine Zidane žestoko su se posvađali uoči početka priprema u Montrealu, pišu španjolski mediji. Prvi čovjek aktualnog prvaka Europe tražio je od Francuza da veliki talent Martin Odegaard mora putovati s ekipom na pripreme, što je Zizou odbio.

Zidane je popunio momčad igračima iz omladinskog pogona, a među njima su i dva njegova sina Enzo i Luca. Međutim, zbog Norvežanina se sukobio s prvim čovjekom kluba, koji u Odegaardu vidi idealni marketinški potencijal zbog bogatog norveškog tržišta, no Zidane smatra da 16-godišnjem nogometašu nije mjesto na pripremama, iako on prema ugovoru mora trenirati s prvom momčadi makar pet dana u tjednu.

Trener Reala ne želi igrača za kojeg je klub dao 2,5 milijuna eura u siječnju 2015,već bi doveo 20-godišnjeg Leroya Sanea iz Schalkea,  koji se nalazi na korak od Manchester Cityja, gdje ga čeka Pep Guardiola. Međutim, engleski klub je u prednosti jer se Real najprije mora riješiti Jamesa Rodrigueza ili Isca, pa tek onda napasti reprezentativca Njemačke.

Pročitajte više