Zoran Mamić: Nismo bili dobri, zadovoljan sam igrom samo nekoliko nogometaša

Foto: HINA

ZORAN MAMIĆ, sportski direktor i privremeni trener Dinama, zadovoljan je uvjerljivom pobjedom svoje momčadi protiv Hrvatskog Dragovoljca (4:1), ali ne i igrom.

> Dinamo razbio Dragovoljac, Šimunović skrivio dva jedanaesterca

"Moje mišljenje je da nismo bili dobri i moram reći da mi je žao da nismo uspjeli dostići nivo kao protiv PSV-a. Puno stvari je počelo u prvih 10 minuta kako smo htjeli, a zatim se promijenio način naše igre i događale su se neke stvari koje nismo htjeli. Pokušat ćemo ispraviti te neke probleme koji su bitni za nadolazeće bitnije utakmice,igračima ćemo ukazati na to i inzistirat ćemo na poštivanju stvari koje se dogovorimo jer ovako nije baš dobro", prenosi Mamićeve riječi službena stranica "Modrih".

"Mogu reći da sam zadovoljan pobjedom i rezultatom protiv Dragovoljca. Žao mi je što ne mogu reći da sam zadovoljan kompletnom momčadi, već samo nekolicinom. Nažalost, većina ekipe nije odradila utakmicu po dogovoru."

Zoki je otkrio i stanje u momčadi.

"Soudani je dobio neugodan udarac u koljeno i morali smo napraviti izmjenu. Što se tiče Brozovića, on odrađuje svoj posao jako dobro i treba ostati na tom putu u idućim utakmicama. Ima kvalitetu, dokazuje to iz utakmice u utakmicu, igra za mladu reprezentaciju Hrvatske i sigurno da je ovo put kojim se stiže do A reprezentacije."

Pročitajte više