Zovko: Jurković predvodi sljedeći Final Fight, Zadar je logičan izbor

Foto: Ivana Kaurloto/Fight Channel

NAKON FFC Futuresa 2, koji nam slijedi narednog vikenda u Opatiji, sljedeći FFC iz "klasične" Final Fight serije će se vrlo vjerojatno održati 6. lipnja u Zadru.

Iako je u kalendaru vodeće regionalne borilačke promocije bio zaokružen, ali i najavljen Poreč, priredba bi trebala biti prebačena u Zadar iz tehničkih razloga. Glavni i odgovorni čovjek FFC-a, Orsat Zovko, nam je u kratkom razgovoru otkrio razloge:

"Jako smo zadovoljni s priredbama u Osijeku i Ljubljani, a vjerujem da ćemo u istom, uspješnom ritmu nastaviti i u Opatiji ovog vikenda gdje imamo naš drugi FFC Futures. To je nova prilika mladim borcima iz regije, ali i čitave Europe, da se dokažu i izbore svoju priliku i ugovor s Final Fightom", poručio je Zovko i dodao:

"Htjeli smo se vratiti u Poreč, ali zbog tehničkih razloga i termina u kojem bi se event trebao održati, bili smo primorani potražiti drugo rješenje. Prošle godine smo bili u Zadru gdje je atmosfera bila vrhunska, tako da je to logičan izbor. Vrlo vjerojatno ćemo 6. svibnja u Višnjiku održati FFC 13."

Zovko nam je otrkio i tko će predvoditi priredbu.

"Ovih dana ćete saznati čitav fight card, no za sada vam mogu otkriti da ćete u glavnom meču večeri gledati FFC i Glory zvijezdu - Igora Jurkovića", zaključio je Zovko.

Pročitajte više