TRANSFERI

Abramovič pokušava u Chelsea dovesti zvijezdu Bundeslige. Nudi 100 milijuna eura

Foto: EPA

CHELSEA ozbiljno razmišlja o dovođenju Kaija Havertza iz Bayer Leverkusena. Priča je otišla toliko daleko da je Roman Abramovič osobno kontaktirao igrača kako bi ga nagovorio da dođe u klub.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Havertz od povratka Bundeslige igra briljantno i prometnuo se u jednu od glavnih zvijezda, a Chelsea je poznat upravo po tome da dovodi najveće svjetske zvijezde.

Napokon mogu dovoditi igrače

Nakon što dva prijelazna roka nisu mogli dovoditi igrače Chelsea je u ovaj krenuo još početkom godine kada je dogovoren dolazak Hakima Ziyecha iz Ajaxa za 40 milijuna eura, a blizu je i dogovor oko dolaska Tima Wernera iz RB Leipziga.

Sjajni Nijemac je od povratka Bundeslige zabio pet pogodaka u jednako toliko kola, a njemačka momčad cijeni ga na 100 milijuna eura, što je Chelsea spreman platiti.

Sjajna sezona za Havertza

Osim londonskog velikana u redu za Havertza stoje još Manchester United, Real Madrid i Bayern, a interes pokazuje i Liverpool koji ipak nije spreman platiti tako velik iznos za igrača Leverkusena. 

Havertz je ove sezone zabio 15 golova uz 8 asistencija u svim utakmicama ove sezone za Bayer. Transfermarkt ga procjenjuje na 81 milijun eura.

Pročitajte više