Abramoviču dosadila igračka zvana Chelsea?

PREMA saznanjima Daily Maila, vlasnik Chelsea, ruski multimiljarder Roman Abramovič postao je zasićen, ako ne i umoran od događanja na Stamford Bridgeu.

Malo bolje upućeni ljudi ili pak oni koji imaju sjedalo pokraj njegova, mogli su primijetiti kako u posljednje vrijeme Roman Abramović više ne dolazi na utakmice svog donedavno obožavanog kluba.

Iz Moskve za sada stižu opovrgavanja navodnog raspada ljubavi između Romana i Chelsea, no, veliko je pitanje kako će se stvari dalje odvijati.

Ono što se sada događa na Stamford Bridgeu moglo se i pretpostaviti, a priča je ovakva:

Abramović je prije koju godinu kupio najskuplju igračku u izlogu. Zatim je uslijed sve svoje opčinjenosti njome još mnogo novaca potrošio kako bi je uredio ilitiga ukrasio. No jednog dana, kao i svaka druga stvar, pogotovo ako ti donosi probleme, koje ti iskreno ne trebaju, a pogotovo ne ako plivaš u novcu, ta igračka ti dosadi, odnosno više ti ne pruža zadovoljstvo. A kada nešto Romanu ne pruža zadovoljstvo, već stvara probleme, on se toga samo olako riješi.

Nadajmo se samo da nije tako, jer ipak klubovi nisu samo igračke, postoje i osjećaji, i to prvenstveno osjećaji navijača, koji taj klub štuju već desetljećima.

V.B.

Pročitajte više