Aco Petrović komentira utakmice Goodyear lige na Novoj TV

UTAKMICE košarkaške Goodyear lige, u kojoj nastupaju i naši klubovi Cibona, Split, Zadar i Zagreb, prenosit će ove sezone Nova TV, a sukomentator u prijenosima bit će bivši hrvatski izbornik i poznati košarkaški trener Aco Petrović, izjavio je danas na prigodnoj konferenciji za novinare direktor Nove TV Ivan Blažičko.

On je istaknuo da su pregovori oko prava prijenosa sa tvrtkom SIDRO, koja upravlja ligom, bili teški i dugotrajni, što je potvrdio i izvršni direktor Lige Roman Lisac. Obojica su izrazila uvjerenje da će komentari, ocjene i stručne analize Ace Petrovića u mnogome pridonijeti zanimljivosti utakmica.

Prvi prijenos bit će već u subotu, 4. listopada, kada se u Zagrebu sastaju Cibona i Union Olimpija, a nakon toga slijedi beogradski dvoboj između Crvene zvezde i Cibone.

Košarkaške utakmice na Novoj TV komentirat će Domagoj Pancirov, Filip Brkić i Ivan Jurković, a Blažičko je najavio da je Nova TV otkupila i pravo prijenosa utrka Svjetskog kupa u skijanju, osim onih iz Austrije, te je najavio da Nova TV uskoro planira ući u realizaciju još nekih sportskih projekata.

Pročitajte više