Adebayor: Igram samo radi novca!

NAPADAČ Arsenala Emanuel Adebayor u posljednjem je intervjuu izjavio da mu je u ovom trenutku karijere jedino bitan novac. Na novinarsku konstataciju da neki nogometaši ne igraju samo radi novca Adebayor je odmahnuo rukom.

"To nije istina, samo je novac bitan. Govorimo o životu, a onda se sve vrti oko novca. Kada si mlad naravno da igraš zbog ljubavi prema nogometu i zbog strasti prema toj igri. No, kada dosegneš nivo profesionalca i kada igraš u Ligi prvaka, ostaje samo novac", objasnio je Adebayor.

Ovih dana Togoanca se povezuje s Milanom i Barcelonom, a sudeći prema njegovim izjavama nema sumnje što će presuditi ako se odluči na odlazak iz Arsenala.

"Ako se ne igra za novac, zašto sam onda ja tu u Arsenalu? Da  se sve ne vrti oko novca ne vjerujem da bi došao u Englesku, ostao bih u svojoj zemlji gdje me svi vole", dodao je Adebayor.

Engleski mediji Togoanca su uzeli na zub tim više jer u posljednjim utakmicama često izgleda nezainteresirano, a javno je obznanio da je redovito u kontaktu s dopredsjednikom Milana Adrianom Gallianijem.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više