Adriano: Odlično surađujem s Ibrahimovićem

BRAZILSKI napadač Intera Adriano oduševljen je što je baš njegov pogodak donio Interu pobjedu protiv ciparskog Anorthosisa 1:0 u 3. kolu Lige prvaka.

Adriano je poentirao u 44. minuti nakon lijepe akcije u kojoj su sudjelovali Ibrahimović i Maicon.

"Malo sam umoran nakon utakmice, jer trener uvijek traži od mene naporniji rad nego od ostatka momčadi. Još uvijek nisam sto posto spreman, ali naporno radim na tome. Doista sam jako zadovoljan svojom izvedbom večeras. Sviđa mi se kada imam slobodu u igri koja mi omogućuje odličnu suradnju s Ibrahimovićem, kao što je bilo i večeras. A i za momčad je bolje kada je tako. Nakon pogotka sam zagrlio Ricarda Quaresmu jer je on rekao da ću zabiti gol u ovoj utakmici",  rekao je Adriano.

Pronašao je vremena i za još jedno povlačenje paralele između bivšeg i aktualnog trenera u Interu. No, mnoge će iznenaditi što je rekao o bivšem, Robertu Manciniju.

"Mourinho mi uvijek kaže što točno do mene očekuje i to mi puno znači. U svakoj utakmici dajem sve od sebe kako bih ispunio njegova očekivanja. Mancini? S njim sam uvijek imao dobre odnose, iako smo se ponekad svađali. Bez obzira na to, on je dobar trener!"

Zanimljiva izjava, s obzirom na povijest odnosa između brazilskog napadača i bivšeg trenera.

Mourinho: Pobijedili smo bez ikakvih problema

Nakon minimalne pobjede  trener Interovih nogometaša Jose Mourinho djelovao je prilično zadovoljno.

"Do pobjede smo došli bez ikakvih problema. Mislim da su moji igrači odigrali fantastičnu utakmicu", kazao je Mourinho, s kojim se slaže novinar Gazzetta dello Sporta tvrdnjom kako je minimalna pobjeda došla nakon minimalnog truda.

"Nije lako odigrati dvije teške utakmice u tri dana, pogotovo nakon što se vratite s puta iz Argentine ili Brazila natrag u Italiju", opisao je Mourinho naporan tjedan svojih nogometaša, koji su poslije reprezentativnih ogleda nadigrali Romu, a zatim i ciparsku momčad.

"Nije bilo lako postići pogodak, ali smo lako ulazili u prilike protiv vrlo dobrog protivnika", zaključio je zadovoljni Portugalac na klupi Intera.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više