Adriano upozorio: Skupina nam je izrazito teška

NAPADAČ brazilske reprezentacije Adriano je opovrgnuo špekulacije kako Brazilci svoju skupinu, u kojoj igraju s Hrvatskom, Australijom i Japanom, smatraju laganom.

"Dobili smo vrlo jaku grupu i morat ćemo biti jako dobro koncentrirani." - kazao je Adriano na predstavljanju novih Nikeovih dresova na Hearthinom stadionu u Berlinu, a prenosi Zee News.

"Možda se čini da je naša skupina lagana, no u protivničkim reprezentacijama postoji mnogo jakih igrača i morat ćemo se dobro pripremiti." - dodao je.

Ne treba napominjati kako je Brazil glavni favorit za osvajanje naslova svjetskih prvaka, koji su dosad osvojili pet puta. Na Mundijal dolaze kao svjetski prvaci, osvajači Copa Libertadores, Kupa Konfederacija te s najboljim europskim i svjetskim igračem godine

"Svi tako govore, ne samo u Europi, već i u Brazilu. U reprezentaciji imamo mnogo velikih igrača. To ćemo morati pokazati na terenu i opravdati ono što drugi od nas očekuju." - zaključio je Adriano.

Prvu "provjeru" momčadi Brazilci će imati protiv Hrvatske 13. lipnja, upravo na berlinskom Olimpijskom stadionu na kojem je Adriano upozorio na oprez.

S.H.

Pročitajte više