DINAMO - FEYENOORD

Advocaat: Ne bojimo se Dinama. Nije mi jasna odluka Uefe

Foto: Getty Images/Guliver Image

DINAMO i Feyenoord sutra u 21 sat na Maksimiru igraju 1. kolo Europa lige.

Nizozemski velikan je na Maksimiru večeras odradio trening, a prije treninga su trener Dick Advocaat i kapetan Steven Berghuis odradili press konferenciju na stadionu.

Maksimir je ovih dana opet u fokusu nakon utakmica reprezentacije protiv Švedske i Francuske pa su novinari nizozemskog trenera pitali kako on doživljava taj stadion.

"Znam da postoji problem s Maksimirom i da se pokušava izgraditi novi stadion u Zagrebu. Ono što je bitno je da je teren odličan, a veseli me i činjenica što ćemo igrati pred publikom", rekao je Advocaat pa dodao:

"Koliko me veseli što će biti gledatelja, toliko mi nije jasna odluka Uefe koja nije dopustila našim navijačima dolazak na utakmicu".

Advocaatov pomoćnik je bivši Dinamov igrač Željko Petrović koji je veliki prijatelj Zorana Mamića.

"Željko nam je sve rekao o Dinamu i jako dobro poznajem njihovu momčad. Mi se Dinama ne bojimo, iako je to jedan od težih protivnika koje smo mogli dobiti. Sigurno ćemo im se prilagoditi, ali gledat ćemo samo sebe", rekao je Advocaat.

"Večeras ćemo detaljnije analizirati Dinamove igrače, ali pitao sam suigrače iz reprezentacije koji igraju u Atalanti o kakvoj momčadi se radi. Dobro smo informirani", dodao je Berghuis.

Pročitajte više