TRANSFERI

Agent najboljeg Interovog stopera: Želi ga Real, problem su menadžeri-kanibali

Foto: EPA

NAKON sezone za zaborav, u kojoj Real neće osvojiti nijedan trofej, na Santiago Bernabeuu kreće rekonstrukcija.

Prema pisanju španjolskih medija, Florentino Perez i Zinedine Zidane će se zahvaliti čak desetorici Kraljeva, među kojima su Karim Benzema, Gareth Bale, Toni Kroos, Marcelo, Isco, Keylor Navas...

S druge strane, planira se i veliki broj pojačanja u Madridu. Jedna od velikih želja je i najbolji Interov stoper Milan Škriniar.

To je u razgovoru za madridski As otkrio igračev zastupnik Mithat Halis te istaknuo da Madriđani nisu jedini koji žele talentiranog braniča.

Također, Halis je sasuo drvlje i kamenje na Mina Raiolu kojeg je nazvao kanibalom u svijetu nogometa.

"Da, Real želi kupiti Škriniara, ali želi ga i Barcelona, koja ima mogućnost uvjeriti Inter da ga pusti. Škriniar ima profesionalan stav. Real ga želi, on hoće u Real, međutim postoje mnogi agenti koji su poput kanibala. Oni pokušavaju igrače odvesti tamo gdje su samo oni naumili", obrazložio je Halis pa potom i otkrio na koga misli:

"Mino Raiola pokušava zbuniti Milana Škriniara, ali on je igrač koji pripada mojoj agenciji. Inter ga je platio 34 milijuna eura, poslije šest mjeseci Manchester City je nudio 55 milijun eura, a sad mu je cijena oko 100 milijuna eura. Što otežava transfer u Real? Kanibalski posrednici."

Škriniarov agent spomenuo je još jednog svog štićenika koji se navodno dovodio u vezu s Real Madridom. U pitanju je Turčin Ozan Kabak iz Stuttgarta.

"Ozan je izuzetan talent. Ali rano je za njega da otiđe u tako veliki klub. Real nije opcija. Morat će odigrati još nekoliko sezona na vrhunskoj razini prije nego što prijeđe u veliki klub poput Reala", zaključio je Halis.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više