Agić ostaje u Dinamu, vjerojatno i Karić

IAKO se odlazak Jasmina Agića i Veldina Karića iz Dinama smatrao sigurnim, najnovije informacije govore da će Agić ipak ostati u Dinamo, dok se Karić mora odlučiti do 12 sati u srijedu.

Prema dogovoru s južnokorejskim Incheon Unitedom, Dinamo je trebao zaraditi 800,000 eura na ime odštete, a Agić bi zarađivao impresivnih 500,000 dolara po sezoni. No, Korejci su tražili još malo vremena za realizaciju transfera, zbog čega su u Dinamu odbili njihovu ponudu.

"Odluka o odustajanju od transfera u Koreju je zajednička. Bilo je dovoljno vremena za realizaciju transfera, više se nije moglo čekati, želim znati s kojom momčadi raspolažem, želio sam prekinuti nervozu momčadi i igrača." - izjavio je za Sportske novosti trener Dinama Ilija Lončarević, pa dodao: "Agićevoj odluci o ostanku pridonijela je i činjenica da su svi dečki u svlačionici željeli da ostane."

Što se tiče Karića, on ima ponudu iz austrijskog Salzburga, a Lončarević mu je poručio da se mora izjasniti do podneva u srijedu. Baš kao u Agićevom slučaju, svlačionica inzistira na njegovom ostanku, pa će tako najvjerojatnije Karić ipak ostati.

Pročitajte više