Agić se vraća u Maksimir!

JASMIN AGIĆ će nakon jednogodišnje "avanture" u Južnoj Koreji ponovo navući Dinamov dres, doznajemo iz Charmeya, gdje zagrebački nogometaši bruse formu s jakim europskim suparnicima.

Iako se špekuliralo o Agićevom povratku na Kantridu, otkuda je prije šest godina preselio u Maksimir, Jasmin se, umjesto na šum mora, odlučio na hladovinu maksimirske šume.

"Njegov dolazak je dogovoren, priključit će nam se kad se vratimo u Zagreb. Detalji ugovora će se znati kasnije." - kazao je Indexu Ado Kožul, glasnogovornik aktualnog prvaka.

Sudeći prema "bukiranosti" veznog reda (Etto, Modrić, Vugrinec, Mamić, Buljat...), Agić će najvjerojatnije u obranu, koja je Dinamova slabija karika, no o tome će posljednju reći trener Josip Kuže.

Kada je odlazio iz Maksimira, odšteta je bila oko 800 tisuća eura, a korejski FC Incheon mu je nudio godišnju zaradu od pola milijuna američkih dolara.

Tadašnji trener Ilija Lončarević ga je želio zadržati, no, Jasmin je ipak odlučio napustiti "Modre". Danas ima 31-godinu, a u nogama 14 utakmica u reprezentativnom dresu.

Agić je bio standaran u Dinamovoj momčadi, a niti postizanje golova na europskoj pozornici mu nije bilo strano.

Srđan Hebar

Pročitajte više