Aguero gledao snimke Ronaldovih golova: Ma dajte

Foto: EPA

UMIROVLJENI argentinski napadač Sergio Aguero na Twitchu je gledao i komentirao pogotke portugalske zvijezde Cristiana Ronalda i Argentinca Lionela Messija. "Pogledajte kako zabija (Ronaldo, op. a.). Ma dajte. Svi njegovi golovi iz slobodnih udaraca su čista sreća. Messi pogodi točno u rašlje. 

Koliko je zabio? Od 20 udaraca, 15 Ronaldovih bilo je iz slobodnih udaraca. Od Messijevih 20, za njih 15 je predriblao petoricu igrača", rekao je Aguero, koji je bogatu karijeru prisilno završio 2020. godine jer su mu tijekom perioda u Barceloni otkriveni ozbiljni srčani problemi. "Mislim da su Raul i Benzema zabijali ljepše golove", zaključio je Aguero, inače Messijev dobar prijatelj i sunarodnjak.

Aguero je karijeru započeo u Independienteu, iz kojeg je 2006. godine prešao u Atletico Madrid. Najbolje godine karijere, od 2011. do 2021., proveo je u Manchester Cityju, nakon čega je otišao u Barcelonu. Prema podacima Transfermarkta, Aguero je u 685 natjecateljskih utakmica postigao 385 pogodaka i tome dodao 119 asistencija.

Pročitajte više