Ajax: Huntelaara ne damo za manje od 25 milijuna eura

TEHNIČKI direktor Ajaxa Danny Blind izjavio je za De Telegraph kako su u klubu voljni saslušati sve ponude za 24-godišnjeg napadača Klaasa Jana Huntelaara, ali da neće pristati na cijenu ispod 25 milijuna eura.

Huntelaar je prošle sezone u dresu Ajaxa postigao impresivna 33 pogotka u 34 utakmice, a svojim redovima željeli bi ga vidjeti vrhunski klubovi poput Real Madrida, Barcelone i Juventusa. Nizozemski napadač ima još dvije godine ugovora s Ajaxom, ali želio bi se dokazati u nekoj od najjačih liga na svijetu i ne pristaje na produljenje ugovora.

"Huntelaar bi u Ajaxu mogao dobiti jako dobar novi ugovor, ali on nije pristao na odštetnu klauzulu od 25 milijuna eura. Nismo mogli postaviti nižu cijenu u ugovor. Ne želimo da nas Huntelaar napusti i ljestvica je podignuta visoko. Ako nećemo postići dogovor i dalje mu ostaju još dvije godine ugovora", izjavio je Blind.

"U klubu smo se dogovorili da ćemo razgovarati sa svima zainteresiranima za Huntelaara. Ako nam zainteresirane strane nisu spremne platiti onoliko koliko mi tražimo, tada ćemo s njim započeti nove pregovore", zaključio je Blind.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više