"Ako Cole potpiše, Eduardo odlazi"

PREMA engleskom dnevniku Daily Mailu, hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva vrlo će vjerojatno napustiti Arsenal u slučaju da Topnici dovedu Joea Colea.

Kao potencijalnu novu destinaciju hrvatskom napadaču stoga Daily Mail navodi Aston Villu, koja je navodno već pokazala interes.

Engleskom reprezentativcu Joeu Coleu istekao je ugovor s Chelseajem, a kako pregovori oko produljenja nisu uspjeli, on će definitivno od sljedeće sezone promijeniti sredinu. Zainteresiranih ima nekoliko, a jedan od glavnih favorita za njegovo dovođenje je Arsenal.

"Sviđa mi se Joe kao igrač jer nam je uvijek kada je igrao za nas nanio puno štete. Njegov utjecaj može biti velik i kreativan poticaj za našu igru. Cole je igrač koji zna driblati, dodati i zabiti gol",  rekao je nedavno Wenger.

Cole može igrati na poziciji krila, kao i ofenzivnog veznog igrača, što je pozicija na kojoj je Wenger često koristio Eduarda u protekloj sezoni.

Konkurenciju u dovođenju Colea imat će francuski menadžer Arsenala u Tottenhamu i West Hamu, a sam igrač inzistira da odluku o novom klubu neće donijeti do završetka SP-a.

Pročitajte više