"Ako izbacimo bahate dinamovce, čeka nas minimalno 20 tisuća eura po glavi"

IAKO se nisu razbacivali izjavama nakon sramotne partije u Novoj Gorici protiv Kopra, nogometaši Dinama ipak su u Moldaviju odaslali prepotentne i bahate poruke. Barem ako je suditi po izjavama Sheriffovog desnog bočnog Ognjena Vranješa.

Banjolučanin Vranješ u Sheriff je stigao ovog ljeta, a debitirao je u dvobojima protiv Dinama iz Tirane, u kojima su Moldavci i izborili okršaj s Modrima u trećem pretkolu.

"Etta i Chagu najviše cijenim"

"Kako nas u momčadi ima dosta s područja bivše Jugoslavije, u klubu su nas zamolili da im prenosimo reakcije i izjave dinamovaca. Izjavama koje smo dosad imali priliku vidjeti silno su nas motivirali, jer stekli smo dojam da nas podcjenjuju ne dovodeći u pitanje svoj prolazak", rekao je Vranješ koji smatra da je Velimir Zajec uzalud dolazio u Tiranu na uzvratni dvoboj albanskog i moldavskog predstavnika:


"Trener Sasnitski je inzistirao na defenzivnoj igri kako bi sačuvao 3:1 iz prve utakmice, tako da nismo pokazali gotovo ništa od onog što znamo."

"Predsjednik neće štedjeti na premijama ako prođemo dalje"

Vranješ je biranim riječima izrazio svoje mišljenje o prvotimcima Modrih: "Etta i Chagu najviše cijenim, jako puno znači iskustvo Butine i Slepičke, a itekako su opasni Sivonjić, Sammir i Badelj. Iz naše perspektive ipak je najbitnije što neće igrati Mandžukić", izjavio je za Sportske novosti Vranješ dodavši kako gazda Sheriffa neće štedjeti na premijama ako izbace Dinamo:

"Bit će dosta neizvjesno, drago mi je da se prva utakmica igra na našem terenu, jer ona će biti jako važna. Dat ćemo sve da prođemo Modre, u tom slučaju svaki će igrač dobiti minimalno 20 tisuća eura", zaključio je Vranješ.

Pročitajte više