"Ako Owen, Crouch i Bridge mogu igrati za Englesku, onda može svatko"

ENGLEZI su na otočkim virtualnim forumima podržali izbornika Hrvatske Slavena Bilića i uvelike osudili aroganciju i nepromišljenost Michaela Owena. Podsjetimo, nakon utakmice, Michael Owen je izjavio kako nijedan hrvatski reprezentativac ne bi mogao igrati u ovoj engleskoj momčadi.

"Slažem se s Bilićem, Owen je svojim očitim nedostatkom poniznosti potvrdio sve što je Bilić prije rekao o aroganciji u engleskom nogometu. Upravo ta arogancija je razlog zašto slabije momčadi daju nadljudske napore kako bi nas pobijedili i ponizili pred našim navijačima." - napisao je jedan od čitatelja The Sun-a.

"Mislim da se Owen treba probuditi i uvidjeti napokon pravo stanje stvari u engleskom nogometu" - dodaje drugi.

"Ovo je izjava čovjeka koji daje najviše 10% svojih mogućnosti momčadi za koju igra i koji će sljedeći put kada se sastanu Engleska i Hrvatska zasigurno biti rezerva. Probudi se navodna zvijezdo" - nastavlja se pljucanje po Owenu.

Naravno, postoje i oni i koji se slažu s Owenom, ali i s Bilićevom konstatacijom o aroganciji Engleza. Drugi pak nastavljaju sa uvredama na račun često ozlijeđenog napadača Newcastlea i hvalama za Slavena Bilića.

"Bilić ima pravo, ali ima i Owen. Naš jedini problem je što reprezentativci osjećaju veliki pritisak kada igraju u nacionalnom dresu, a to je uglavnom zbog činjenice da smo mi izmislili nogomet, pa stoga svi očekujemo velike rezultate. A tu je i problem sa motivacijom, jer se sve ove superzvijezde ne bore sa srcem, ne daju sve od sebe. Vrijeme je da prestanemo gunđati i prihvatimo realnost." - napominje navijač Gordog Albiona.

"Owen nema pojma o čemu govori. Očito je previše gledao SkySports. Engleska je završila skupinu sa jednakim brojem bodova kao Izrael, jeb... Izrael., a igrači imaju obraza pričati ovako. Naprosto nevjerojatno"- ljutit je jedan.

"Hrvatska je igrala kao prava momčad, Engleska nije, a to je najvažniji pokazatelj što dobar izbornik može napraviti za momčad. Sve što Engleska treba jest izbornika koji će od dečkiju napravit pravu škvadru, a tada ćemo bit prvaci svijeta." - ističe drugi.

"Owene, jesi siguran da je Crouch bolji od Eduarda?"

"Mišljenja sam da je Michael želio reći to da nijedan od hrvatskih reprezentativaca ne može igrati za Englesku, jer će biti zauzet pripremanjem za skorašnje Europsko prvenstvo, dok će u isto vrijeme naša reprezentacija snage odmjeriti sa izabranom selekcijom dosadašnjih predsjednika Sri Lanke. E to će biti velika šansa da Owen napokon zabije gol." - šali se treći.

"Slažem se s Owenom, ali je nogomet na nesreću timska igra. Vjerojatno je Owen prije intervjua odigrao partiju golfa i zaboravio da je nogometaš." - spremno će četvrti.

"Opet ista stvar, nevjerojatno. Momčad te pobijedi doma i u gostima, a ti kažeš da njihov nijedan igrač ne bi imao mjesto u tvojoj momčadi. Owene, bio si odličan igrač kada si imao 19, ali ova tvoja izjava je nepromišljena. Možemo mi misliti da ćemo se osvetiti, ali mogli bi tako opet nastradati. Da sam ja Owen, začepio bi usta i govorio na terenu. Ozbiljno Owene, jesi siguran da je Crouch bolji od Eduarda.?" - napominje peti.

"Mislim da Owen nema ni malo poštovanja prema Hrvatima. Za mene Owen nije ništa više od precijenjenog nogometaša. Ako Owen, Crouch i Bridge mogu igrati za Englesku, onda može svatko" - stoji u komentaru.

"Ovo nema veze s istinom. Da je rekao da nijedan Englez nema mjesta u sastavu Hrvatske, to bi već bilo bliže istini. Na čemu on uopće zasniva ovakve izjave, što su naši reprezentativci uopće pokazali u dvije utakmice s Hrvatima."- nastavlja se golema zaprepaštenost Engleza izjavom Owena.

V.B.
Foto: AFP

Pročitajte više