Albanski Jimmy Jump otkriva: Srbi mi nude bogatstvo da prekinem utakmicu u Elbasanu

Foto: Getty Images/Guliver Image; Uliks Ademi prekinuo je utakmicu Italije i Albanije 2014. godine, utrčao je u teren s albanskom zastavom koju mu je potpisao Lorik Cana. 

U SRBIJI i Albaniji nogomet je u znaku novog okršaja ljutih rivala u kvalifikacijama za Euro 2016. nakon što je prva utakmica u Beogradu prekinuta zbog velikih nereda na terenu i tribinama koji su bili posljedica spuštanja zastave "Velike Albanije" dronom iznad travnjaka.

Nitko ne zna kakvu akciju navijači obje reprezentaticije spremaju za četvrtak, a jedan od najpoznatijih albanskih navijača otkrio je da su mu Srbi ponudili 50 tisuća eura za diverziju u Elbasanu.

Uliks Ademi, koji je na utakmici s Italijom 2014. istrčao na teren sa albanskom zastavom, objavio je u putem društvenih mreža da mu je nekoliko navijača Srbije u Italiji ponudilo 50 000 eura da sa zastavom Srbije uđe u na stadion u Elbasanu i izazove novi prekid, javljaju "Večernje novosti".

"Spreman sam dokazati sve ovo, a albanska ili srpska policija mogu slobodno pogledati poruke iz mog mobitela. Nekoliko srpskih navijača su mi u Italiji nudili 50 000 eura i veliku zastavu Srbije da prekinem meč u Elbasanu. Ja sam to glatko odbio, jer priznajem samo svoju zemlju i zastavu Albanije. Ne bih se brukao. Trenutno imam samo jedan problem jer ne mogu doći do ulaznice za utakmicu u Elbasanu", poručio je Ademi.

Prošle godine je utrčavanjem nakratko prekinuo utakmicu s Italijom kada je tražio albanskog igrača Lorika Canu da mu se potpiše na albansku zastavu. Za nju je kasnije navodno ponudu od 10 tisuća eura, ali je i to odbio.

"Odbio sam tu ponudu, kao što sam odbio i ponudu srpskih navijača. To me ne zanima. Želim samo u četvrtak biti na Elbasan areni", završio je Ademi.

Pročitajte više