Aldo protiv McGregora: Evo gdje možete gledati MMA event godine

Foto: Fightsite

SAMO je četiri dana do MMA eventa godine i vrijeme je za obračun koji svi ljubitelji MMA borbi željno očekuju. Na spektakularnom UFC-u 194 konačno će se na suprotnim stranama naći Jose Aldo i Conor McGregor te će odlučiti tko je najbolji u pero kategoriji, a ukoliko ne znate kako uživo gledati ovaj borilački spektakl iz Las Vegasa, slijedi i nekoliko kratkih uputa. Fight Channel PPV usluga je i dalje ograničena samo na neke operatere, no to vas ne treba više zabrinjavati.

UFC je za ovaj događaj pripremio sjajan popis borbi i ne treba sumnjati da će padati brojni rekordi.

Posebice jer će se međusobno suočiti Jose Aldo i Conor McGregor. Njih su se dvojica trebala boriti još na UFC 189 događaju, ali ozljeda rebra koju je zaradio Jose Aldo uzrokovala je njegovo otkazivanje borbe. Conor McGregor tada je za protivnika dobio Chada Mendesa i postao privremeni prvak u pero kategoriji. Ta je borba pokazala neke slabe točke osebujnog Irca koji je imao velikih problema s Mendesom u parteru, ali uspio se izvući i krajem druge runde udarcima doći do pobjede i naslova privremenog prvaka. Na UFC-u 194 saznat ćemo tko je jedini i pravi prvak!

Pomalo u sjeni borbe između Alda i McGregora ostala je ona za naslov prvaka u srednjoj kategoriji.
 
Chris Weidman (13-0) četvrti će put braniti naslov najboljeg kojeg je osvojio kad je šokirao MMA svijet i nokautirao Andersona Silvu. Ovog ga puta čeka Luke Rockhold koji ima omjer 14-2. Iste bi večeri pobjednik dvoboja Weidman vs. Rockhold trebao saznati protiv koga će braniti naslov jer na UFC-u 194 borit će se Yoel Romero i Jacare Souza!

Spektakularan popis borbi na UFC-u 194 niti jedan istinski ljubitelj MMA borbi neće propustiti. Zato u noći sa subote na nedjelju 13. prosinca od 4 sata ujutro budite uz Fight Channel PPV i uživajte u onom što nam je priredila najjača svjetska MMA promocija. No ako nemate Fight Channel PPV, ne brinite se jer je proteklog ljeta Fight Channel ponudio i online uslugu FightChannelTV.com koja je dostupna na svim najbitnijim mobilnim i desktop platformama.

Za gledanje jednog ili svih Fight Channel kanala više ne trebate posjedovati satelitsku ili kablovsku pretplatu, dovoljno je da imate računalo (PC ili Mac), pametni telefon ili tablet (s Android ili Windows operativnim sustavom), a sadržaj je dostupan i preko “smart TV usluge”. Dovoljno je otvoriti vlastiti račun (account), pretplatiti se i gledati na bilo kojem raspoloživom uređaju koji ima pristup internetu.

Pretplatiti se možete na pojedinačni LIVE event (Fight Channel PPV), ali i na tjednoj ili mjesečnoj bazi kada su u pitanju Fight Channel ili Fight Channel World.

Pročitajte više