"Engleski Stanko Mršić" bez kazne za nazivanje Kloppa njemačkim mekušcem

Foto: Guliver Image/Getty Images
 
SAM ALLARDYCE, vječni trener malih klubova u Premier League, menadžer je starog kova; prekaljena iskusnjara, težak, tvrdoglav, brutalno iskren i bez želje za ulagavanjem javnosti. 
 
Big Sam nikako se ne uklapa u svijet trenera koji caruju engleskom prvom ligom posljednjih godina; popeglanih i spicanjenih modela ili karizmatika i pučkih tribuna koji se ulizuju navijačima.
 
U drugu skupinu svakako spada novi idol Liverpoola Jurgen Klopp, s kojim se Allardyce žestoko sukobio tijekom međusobnog dvoboja u Sunderlandu, u kojem su gosti pobijedili 1:0.
 
Sunderlandov napadač Jermain Lens brutalno je nasrnuo na Mamadoua Sakha, a branič Redsa samo je srećom prošao bez teške ozljede. Nakon što je Lens za grubost kažnjen tek žutim kartonom, Klopp je potpuno poludio i žestoko se verbalno sukobio s Allardyceom.
 
Činilo je da su izgladili nesporazum, jer na kraju utakmice su se rukovali, ali Allardyce je u izjavi poslije susreta nazvao Kloppa "njemačkim mekušcem".
 
Liverpoolovi navijači tražili su da se trenera Sunderlanda kazni zbog ovakog vrijeđanja, ali čini se da FA neće globiti beskompromisnog Big Sama.

 

Pročitajte više