Alonso: Real je nezaustavljiv u napadu

XABI ALONSO, vezni nogometaš Real Madrida, trenutno vodeće momčadi španjolskog prvenstva, pun je optimizma nakon subotnje 3-2 pobjede i preokreta nad Sevillom.

U posljednjih pola sata Sevilla je ušla s prednošću od 2-0, ali je potom Real golovima Cristiana Ronalda, Sergija Ramosa i Rafaela van der Vaarta uspio preokrenuti i upisati tri boda kojima je izbio na vrh ljestvice s jednakim brojem bodova ali i boljom gol razlikom od Barcelone.

"Bila je to iscrpljujuća utakmica budući smo bili stalno prisiljeni hvatati zaostatak. Ali bili smo uvjereni da možemo preokrenuti i to smo na kraju i učinili. Brzo smo zabili za izjednačenje, a treći gol donio nam je golemo veselje i samopouzdanje. Mislim da imamo golem napadački potencijal i s ovakvim balansom kakav sad imamo teško nas je zaustaviti", rekao je Alonso, koji je potom neizravno navijestio i pobjedu protiv Lyona u uzvratu osmine finala Lige prvaka (Lyon iz prve utakmice ima prednost 1-0).

Na Santiago Bernabeuu imamo veliko samopouzdanje i ovdje svakome iz utakmice u utakmicu šaljemo poruku da će teško ostvariti dobar rezultat."

Pročitajte više