Alves razočaran, Mourinho prodaje

BRANIČ Seville Daniel Alves nije od medija krio razočaranje nakon što mu je postalo jasno da je definitivno propao transfer u Chelsea.

"Razočaran sam kako se predsjednik kluba Jose Maria Del Nido ponio. U četiri i pol godine koliko sam ovdje, Sevilli sam uvijek davao sve od sebe i zauzvrat očekivao poštovanje. Del Nido i ja smo imali dogovor da će me pustiti ponudi li netko veliku odštetu. No, nakon što je najprije prihvatio 36 milijuna eura, predomislio se", započeo je priču brazilski reprezentativac.

"Ne želim loše govoriti o klubu. Mislim da navijači imaju razumijevanja. Uostalom, tko razuman ne bi prihvatio novac koji bi udvostručio klupski budžet", napomenuo je Alves, kojeg je londonski klub odlučio više ne čekati te iz Barcelone doveo Juliana Bellettija iz Barcelone.

Dolaskom Brazilca na Stamford Brige, u svlačionici Chelseaja je postalo prenapučeno, pa je menadžer Jose Mourinho jednog braniča odlučio prodati. Na izlaznim vratima su Lassana Diarra i Glen Johnson, tvrde engleski mediji.

Prema prvim informacijama, za Glena Johnsona interes su već iskazali Aston Villa i Newcastle. Za Diarru se, pak, ovoga ljeta zanimao gradski rival Arsenal. 

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više