La Liga

Ancelotti: Koeman je dao najbolje od sebe

Foto: Guliver Image

TRENER Real Madrida Carlo Ancelotti smatra da je Ronald Koeman dao najbolje od sebe tijekom boravka u Barceloni, koja mu je sinoć uručila otkaz.

Koeman je davno izgubio povjerenje predsjednika Joana Laporte, no zbog financijske strane dogovora nije mu odmah htio dati otkaz. Nakon poraza od Rayo Vallecana (1:0), Laporta mu je odlučio isplatiti 12 milijuna eura otpremnine i prekinuti ugovor.

Barcelona sada ima tri poraza u posljednje četiri ligaške utakmice, pri čemu je gubila od Atletico Madrida i Real Madrida. Katalonska momčad je trenutno deveta u La Ligi i sada traži novog trenera, a favorit je klupska legenda Xavi, koji trenutačno vodi katarski Al Sadd.

"Dobio sam otkaz nekoliko puta. I još uvijek sam živ. Ovdje sam i sretan sam. Biti otpušten je sastavni dio ovog posla. Moraš dati sve od sebe dok god si trener. A kada ti daju otkaz, onda moraš gledati u budućnost s čistom svijesti, znajući da si dao najbolje. Mislim da je Ronald Koeman dao najbolje i da je dao sve što je mogao", rekao je Ancelotti.

Pročitajte više